duminică, 31 ianuarie 2010

Back!


M-am intors joi seara de la Sinaia obosita dar fericita.
A fost foarte frumos.
Am plecat duminica dimineata, s-a circulat super si am ajuns in Sinaia pe la 10:30-11:00.
Ne-am cazat si pentru ca ai nostri colegi urmau sa ajunga peste vreo 8 ore, ne-am permis sa plecam pana la Peles.
Am prins vreme foarte frumoasa, cu exceptia gerului. Atat de frig, incat intr-o seara am simtit cat de ciudat este sa ti se lipeasca narile de frig.
Pelesul s-a vazut pe afara foarte frumos. Inauntru nu mi-am facut curaj sa intru, pentru ca vizita la parter costa 20 RON, vizita parter+etaj+mansarda costa 70, iar posibilitatea de a fotografia doar 50 RON. Am preferat sa ma pastrez pentru iubi.
Duminica seara au venit si colegii din tara si a fost o mare placere sa ii revad.
Zilele au variat, dar au urmat acelasi model: dimineata trezit pe la 7, mic dejun pe la 8, sedinta de la 9 pana la 13 cand pranz, apoi iar sedinta pana la 18 si ceva, 19 cina, iar apoi ne strangeam toti in camera baietilor ajungand sa ne culcam pe la 1/2/3.
Luni am cinat la Cutitu' d'Argint unde servesc mancare pe sabie, marti la Tirol, iar miercuri: la piece de resistence: la Rasnov.
La Rasnov, am mers la o pensiune unde am fost primiti super: tuica fiarta, vin fiert, papa bun de tara, gratar si specificul bulz cu branza de burduf (dezgustator). Am avut lautari, am cantat, am dansat, am ras toata noaptea, iar cerul de acolo este cu mult mai clar si mai instelat decat cel de-acasa. Am dansat si peilinita, am crezut din tot sufletul ca o sa scap, dar nu am reusit. Am fost aleasa de 2 ori si de fiecare data am dansat cu cei 2 francezi care ne-au vizitat. 


Este prima petrecere "traditionala" la care am mers, asa ca a fost o noutate si pentru mine nu numai pentru ei.
Joi am plecat, desi as mai fi stat un pic. Aveam nevoie de o iesire de genul asta, de ras si distrat.
Am si muncit, imi pare bine ca am reusit sa stabilim niste traiectorii de promovare pentru produsele din gama pe care am avut in discutie.
Cel mai bine imi pare ca mi-am cunoscut mai bine colegii. De la unii stiam la ce sa ma astept, de la altii nu. Surprize placute si mai putin placute :)
Este complet adevarata vorba ca omul se cunoaste cel mai bine la drum.

Asa ca m-am intors de la Sinaia bucuroasa ca a fost bine, cu cateva kilograme in plus (caci acasa e criza si nu mananc 3 feluri de mancare de 3 ori pe zi, pe cand la Sinaia nu a fost criza), cu drag de hoteluri (mi-ar placea sa stau intr-un hotel) si cu un pic de dor. 

In rest? Re-start my life..