joi, 17 decembrie 2009

Ce tip de spirit ai?

Am revenit cu teste de pe Kudika. 
Ce tip de spirit ai? click


Eu:
Spirit artistic

De la prima privire oricine isi da seama ca ascunzi in tine un spirit artistic. Esti inventiva, impulsiva si neconventionala. Urasti tiparele, de orice natura ar fi acestea deoarece simti ca vor sa te limiteze, sa iti fure libertatea de exprimare. Iti place sa experimentezi, sa te arunci cu capul inainte, sa simti; in tot ce faci cauti stimuli pentru propria imaginatie. Indiferent ca privesti lumea prin ochelari mai roz sau mai gri, consideri ca experientele, de orice natura ar fi ele, sunt izvor de inspiratie contribuind la dezvoltarea si maturizarea ta afectiva.

Esti condusa de o foame constanta de placere si stimulare. Consideri ca varietetea reprezinta sarea si piperul vietii. Cauti neobisnuitul si vrei sa traiesti in prezent, sa iti simti fiecare emotie si sa o transpui cumva in ceea ce faci (indiferent ca lucrezi intr-un domeniu artistic sau nu). Ai intotdeauna un ochi intors spre interior fiind atenta la felul in care resimti un anumit aspect al vietii.

Atitudinea ta e intruchiparea dictonului “Traieste clipa!”. Nu lasi nimic sa treaca pe langa tine, insa nu te gandesti niciodata la ziua de maine, la viitor. Astepti cu nerabdare sa vezi ce iti arunca viata in fata insa nu iti dai seama ca poate ai nevoie si de un pic de ordine, de stabilitate in viata ta pentru a fi cu adevarat fericita.

Chasing cars

E iarna si oricat de mult ar ninge nu ma satur.  
Merg pe strazi cu caciulita mea de rusoaica (anicikaaa mayaaaa) si mi-e bine. 
Ajung la job, imi beau capuccino-ul (no coffee) si mi-e bine. 
Stau si peste program de vreo saptamana si vad ca mi-e bine. Azi am stat la povesti cu un nenea-bunic care ne e portar, despre sate pierdute in munti, iernile de demult si parca eram la gura sobei cand imi povesteau bunicii. Totul era bine, pana am aflat ca "Ioana isi ia concediu, daca isi termina treaba"... pe parca s-ar termina vreodata.. Nu suport sa fiu conditionata! 
In fine, mi-e bine, dar parca mi-e dor de ceva sau cineva. Sau de mai multe in acelasi timp.