joi, 17 decembrie 2009

Ce tip de spirit ai?

Am revenit cu teste de pe Kudika. 
Ce tip de spirit ai? click


Eu:
Spirit artistic

De la prima privire oricine isi da seama ca ascunzi in tine un spirit artistic. Esti inventiva, impulsiva si neconventionala. Urasti tiparele, de orice natura ar fi acestea deoarece simti ca vor sa te limiteze, sa iti fure libertatea de exprimare. Iti place sa experimentezi, sa te arunci cu capul inainte, sa simti; in tot ce faci cauti stimuli pentru propria imaginatie. Indiferent ca privesti lumea prin ochelari mai roz sau mai gri, consideri ca experientele, de orice natura ar fi ele, sunt izvor de inspiratie contribuind la dezvoltarea si maturizarea ta afectiva.

Esti condusa de o foame constanta de placere si stimulare. Consideri ca varietetea reprezinta sarea si piperul vietii. Cauti neobisnuitul si vrei sa traiesti in prezent, sa iti simti fiecare emotie si sa o transpui cumva in ceea ce faci (indiferent ca lucrezi intr-un domeniu artistic sau nu). Ai intotdeauna un ochi intors spre interior fiind atenta la felul in care resimti un anumit aspect al vietii.

Atitudinea ta e intruchiparea dictonului “Traieste clipa!”. Nu lasi nimic sa treaca pe langa tine, insa nu te gandesti niciodata la ziua de maine, la viitor. Astepti cu nerabdare sa vezi ce iti arunca viata in fata insa nu iti dai seama ca poate ai nevoie si de un pic de ordine, de stabilitate in viata ta pentru a fi cu adevarat fericita.

12 comentarii:

 1. ce prostie de test.

  "Spirit idealist Esti o persoana etern interesata de dezvoltare personala si de continua imbunatatire nu doar a propriei persoane ci si a lumii ce te inconjoara. Cauti intotdeauna sa atingi acea stare in care devii cea mai buna versiune a ta."

  era evident ca asa o sa imi iasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. mie imi place cum suna " o foame constanta de placere "! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Spirit idealist...o fi de bine? o fi de rau?...alta mama nu mai face!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca mereu e nevoie de spirite idealiste. Sunt absolut necesare, oricarei lumi :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Erys, despre ce era testul anterior?

  RăspundețiȘtergere
 6. Rebel, e unul din putinele teste in care chiar ma regasesc. Sunt o hedonista! :p

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu simbolurile...cu adjectivele...uitasi?

  RăspundețiȘtergere
 8. Uitai... uf, vine interpretarea! :))

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu am o problema. Si un medic. Deci doua probleme. Mi s-a interzis sarea. Iar piperul cica incurajeaza ulcerul gastric.

  RăspundețiȘtergere
 10. Paul, dar tie iti plac? Sarea si piperul?

  RăspundețiȘtergere
 11. hehehe, mi se face parul maciuca la gandul ca pot sa mananc doar fierturi lesioase...

  RăspundețiȘtergere