vineri, 19 martie 2010

Nimic


Dimineata. 
Pornit tv. La VH1 emisiunea Chill Out, care nu-mi place. 
Mutat pe Antena 1. Stiri. 
Cu exceptia reportajelor despre St. Patrick s Day, prima casa si elefantii liberi de pe strazile unui oras, totul a fost negativ: accidente auto, sinucideri (printre care si a unei fetite de 12 ani), crime, scandaluri. 

Nu e o noutate, nici pt mine, nici pt voi, dar devine obositor, pesimist si degradant sa iti incepi ziua astfel. Atat pentru mine ca spectator, cat si pt ei ca jurnalisti. Imi inchipui concurenta dintre reporteri pentru difuzare si mandria de sine ca reportajul lor, cu subiect de cacao, a vazut lumina zilei. 

O fi lumea mai rea decat acum cativa ani sau incepem sa vedem asa pentru ca doar atat ni se arata? Am citit aseara, o postare de-ale lui Bradut Florescu, oarecum legata de treaba asta, mi-a placut si vi-o impartasesc.

4 comentarii:

  1. pai ce, ziaristii sa nu-si aduca si ei contributia la degradarea continua a vietii din tara asta? pai, n-ar fi fost pacat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e motivul pentru care eu nu ma mai uit la televizor decat foarte rar si nu la stiri. Lumea a fost tot timpul la fel de rea numai ca acum se pune prea mult accent pe urat. Ii flatezi cand le spui jurnalisti unor hiene care sar la lesuri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Înclin să cred că ne degradăm ireversibil, că ţara asta nu mai naşte oameni, doar monştri şi giboni.

    RăspundețiȘtergere