marți, 26 iulie 2011

O idee de ureche

De ieri m-a apucat de o ureche o idee.
M-am hotarat sa-mi amintesc in fiecare clipa, de fiecare moment prezent si sa il traiesc.

Trec orele foarte repede.
Si zilele trec iute.
Si dupa un ciclu dintr-acesta, realizez ca ultima data era luni, iar acum e vineri.
Imi povestea o colega de la o firma vecina, ca i s-a intamplat sa rateze momentul infloririi copacilor. Ultima data isi amintea de copaci ca fiind inzapeziti si dintr-o data i-a vazut verzi.

Vreau ca fiecare clipa, chiar si cand merg pe strada, cand tastez, indiferent ce fac, sa fie o actiune asumata. Nu vreau sa mai fac nimic fara sa constientizez. Iar cand fac, sa imi dau silinta sa fie perfect. Iubitul meu imi zice ca o sa obosesc... vom vedea.

Aseara am fost la inot. Desi am inotat doar 30 de min. din ora acordata, mi-am dat silinta ca acelea sa fi fost perfecte.
Am iesit din apa si cat l-am asteptat pe Delfin, am privit bazinul... animat intr-un fel emotionant de bratele care taiau apa si sustinut de fosnaitul valurilor artificiale. Super! Privind, realizam ca acolo se petrecea actiunea, acolo era viata, iar eu priveam din afara la ea. 
A fost ultima data cand s-a intamplat asta.

 

2 comentarii:

  1. Buna idee. Cred ca ar trebui sa o aboptam si noi ceilalti, sa incercam sa ne bucuram de ficare ora, fiecare zi si mai ales de fiecare om drag din viata noastra

    RăspundețiȘtergere
  2. e bine. numai sa reusesti sa te tii de ea!
    punem pariu? :)

    RăspundețiȘtergere