vineri, 20 noiembrie 2009

Confruntarea lui peste

In magazin la Melissa, rupta dupa antrenament, aud vocea suava a lui Basescu. Deja imi era clar, a inceput vestita confruntare televizata.
Pentru ce? Cu ce scop? ca sa ne lamurim?
Mai este cineva care ii mai crede sinceri pe acesti indivizi?

Cu toate acestea, mi-am cumparat bidonul de apa si m-am grabit spre casa, plina de curiozitate-sarcastica.

Geoana se crede eroul pur, Crin sex-simbol ganditor, Base zidul de care toti se sfarama.
Aplaudacii din sala mi-au intins nervii la maximum, din cauza ca dupa fiecare discurs se manifestau entuziast si aprobau zgomotos balivernele.

Intepaturi, apropouri, glumite de prost gust si masti! Atat de multe masti si roluri jucate pana la confundarea cu ele.

Habar n-am cu cine voi vota! situatia ma depaseste, pentru ca acum 5 ani am votat din suflet cu Basescu (unul dintre cele mai penibile lucruri pe care le-am facut in 23 de ani de existenta, a fost chiar sa particip la unul din mitingurile lui de atunci, pentru ca voiam PSD-ul jos), pentru ca dupa 2-3 ani sa vad ca s-au coalizat. Care tepe? care hoti, tradatori? devenisera buni prieteni.

Asa ca, sunt confuza cu privire la vot. Ma voi prezenta acolo si cu siguranta voi simti din nou ca imi prostituez sperantele.

Asta seara ma uitam atent la ei si aproape ca i-as fi crezut cand spuneau ca le pasa de popor, de tara, de economie. De fapt se joaca. Nu chiar joaca de copii, ci un joc mai periculos.

V-am zis ca si Turcescu m-a enervat teribil, teribil?

Un comentariu:

  1. welcome back !
    M-am uitat si eu, la felul in care vorbeau despre tara, planuri si cifre ar fi trebuit sa fim mai tari decat americanii in economie..
    In fine, eu votez cu Crin. Mi-o iau sau nu asta e, dar daca nu ma duc sa votez imi vor fura ei votul..

    RăspundețiȘtergere