duminică, 7 februarie 2010

Sambata si duminica

Am avut un week-end frumos... si inca nu s-a incheiat.
Sambata am fost gospodina si am gatit pentru prima data ciorbita a la grec si iahnie. Seara m-a vizitat iubitul si am fost inconjurata de o senzatie foarte placuta de confort. Seara m-am delectat cu Matrix, prima parte. Surprinzator, mi-a placut sa il revad.
Azi, am mers in Auchan ca sa caut o carte, pe care nu am gasit-o. Se pare ca a disparut din toate librariile din Bucuresti. E vorba de Oscar si tanti Roz.  Nici macar la Humanitas nu se mai gaseste :((
Am mers pe jos, prin muntii de zapada de afara, vreo 5 km. Am baut cafea, ne-am plimbat si m-am simtit calda si copil.
Acasa, binevoitorul Twigg mi-a trimis concertul pe care Metallica l-a avut la Nimes (nu la Roma) anul trecut, pe vechiul amfitetru de acolo (nu pe Colosseum). Suflet si piele zbarlita! Numai de-ar reveni in Romania!
Mi-a trimis si Faith no More, un concert din turneul Reunited, acelasi pe care l-am vazut si noi la Sala Polivalenta. Asta nu m-a mai impresionat, pentru il vazusem deja de vreo 10 ori pe youtube. Dar e bine de avut!
Inca 1h si 10 min si imi incepe filmul pe Acasa. Da! Filmul meu! Am vrut sa il vad aseara, caci il am pe PC, dar am zis lasa, si azi am aflat ca il difuzeaza la tv. Se cheama Ever After.
Imi place mai mult sa vad filme la tv, decat la PC.
Ma gandesc cu groaza la cum voi ajunge maine la serviciu. Cred ca de la Pacii o sa fiu nevoita sa merg pe jos, fiindca 136 nu vine cum trebuie nici cand e soare, daramite acum... Sunt vreo 4 statii de masina. Si am si o intalnire oarecum pretentioasa, cred ca ar fi de dorit sa fiu prezentabila... hmm.
Acum ascult Nirvana Unplugged in New York, pe youtube.2 comentarii:

  1. Metallica nu e din Roma, e din... Franta! Arenes de Nimes :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da mai! Uff, am vazut ca e rotund, ca e vechi, din piatra si am zis clar e Colosseumul. Si in plus, cu James si Rob pe scena... cine s-a mai uitat in jur :))
    Stii ce e culmea ca am poze din Nimes, nu cu mine, ci cu o prietena :P

    RăspundețiȘtergere